Notícies

Buggy

Estiu amb BuggyAdventure

En atenció amb les explicacions del nostre guia
Bons consells per una molt bona conducció
Comença la ruta per l’entorn de Castellfollit del Boix
Som-hi!!!
Buggy

També pots gaudir amb quad

Des d’una matinal pels voltants de Montserrat o per la zona de Catalunya Central o un dia complert direcció als Pirineus o Serralades Pre-litorals…Informa’t!!!

Buggy

Estem a punt!!!!

Com sempre Buggyadventure us proposa fer una ruta en Buggy per oxiginar-nos després d’aquest aïllament produït pel Covid-19, pels voltants de Montserrat gaudint d’aquest entorn magnífic. Us esperem!!!

Rutes amb buggy

Propostes viatges i rutes amb buggy – març 2019

Propostes amb buggy pel mes de març 2019
Rutes i sortides amb buggy pel mes de març 2019

Buggy & Adventure proposa cada mes alguna ruta amb buggy i Viatges.

Obert a tothom qui es vulgui apuntar, no ha de ser necessàriament un grup de gent coneguda, es pot compartir l’experiència i així conèixer més gent.

El mes de març és molt bon moment per fer rutes per les muntanyes, encara no hi ha molta pols i el dia ja es el suficientment llarg, la temperatura amb una mica de sort també és ideal.

Dies 9 – 10 de Març. Ruta amb buggy.

Viatge de 2 dies a la Serralada de Prades. Sortida de la Masia Can Gall a Castellfollit del Boix el dissabte dia 9 de març. Dormirem al pintoresc poble de Prades. El diumenge dia 10 tornada per diferent ruta, molta varietat de paisatges i pistes de muntanya.

Dia 24 de Març. Ruta amb buggy.

Ruta d’un dia al Solsonès. Sortida des de Can Gall a Castellfollit del Boix direcció Solsona, Sant Llorenç de Morunys, Port del Comte. Dinar al restaurant L’Avet. Després de dinar tornada més curta per Canalda, Solsona, Pinós i Castellfollit del Boix.

Buggy&Adventure

Buggys Matinals amb buggy

Excursions amb Buggy i Quad

Sortides i excursions amb buggy o quad. Descobreix paisatges impressionants